Skräddarsydda webbsidor och webblösningar

webbsidor och optimering

Vi programmerar, underhåller och skräddarsyr webbsidor och webbapplikationer för företag och privatpersoner. Våra webbsidor är byggda med den senaste webbtekniken och följer aktuell standard "Strict" och "Transitional" och bygger på en CSS-baserad webbdesign. Nya tekniker garanterar en anpassning till alla webbläsare, plattformar och operativsystem. Våra sidor ser, i alla webbläsare och med olika skärmbildsupplösningar, likadana ut. Det finns ingen skillnad om en webbesökare jobbar med Windows eller Mac. På detta vis förmedlar vi en bra och seriös image av ett företag.
 
Endast webbsidor baserade på standard är kompatibla med alla aktuella webbläsare och även för dem som utvecklas i framtiden. En bra gjord webbsida kan visas om tio år på samma sätt i en PC, en röstwebbläsare, en mobiltelefon eller en PDA som idag. Våra sidor är lätta att underhålla och aktualisera. Koden är väl strukturerad och behöver inte ha samma programmerare, webbutvecklare och nätverkstekniker för framtida ändringar.
 
Alla interaktiva funktioner som chatt, forum, nyhetsbrev, enkäter, bloggtjänst, e-mail mm baseras på PHP/MySQL, vilken är den vanligaste kombinationen hos webbutvecklare och är lätt att konfigurera på en server. PHP är ett av de mest populära skriptspråken för webbservrar och internetsidor med dynamiskt innehåll. MySQL är en av de mest populära databashanterarna inom webben och som inte heller kräver stora investeringar för företagen.


En enkät på en webbsida: Online-enkät
En statistik hjälper dig att fatta rätt beslut: Statistik på Internet
Online-Tests: HTML-Test
Bilder som talar för sig själv: Bildgalleri

Kontakta oss gärna för mer information eller för en kostnadsfri offert.